Reacties

Lees hier reacties van cliënten en deelnemers van cursussen en workshops, en/of plaats uw eigen ervaring.

Aantal bezoekers sinds 13 mei 2014:    [CPD_VISITORS_TOTAL]

Aantal bezoekers momenteel:                [CPD_VISITORS_ONLINE]

6 reacties op Reacties

 1. Martin schreef:

  Inmiddels drie keer een behandeling ondergaan bij Harry. Wat hij met een man kan bereiken is geweldig. De open en kalme benadering sprak me vanaf de eerste keer aan.
  Een kop koffie bij aankomst, even praten over wat je beweegt is een prima voorbereiding op de sessie die volgt. De zevende hemel, staat op de deur van de behandelruimte.
  Dat is de juiste benaming. Wat een weldaad voor je lichaam en geest. Een beetje verdwaasd ontwaak je met de neiging om daar te blijven waar we samen in verzeild raakten, een reis naar je gevoel, ontdekkend en verwonderend. Het maakt een ander mens van je, in deze dolgedraaide wereld een oase van rust. Zo moet het zijn en zo moet het blijven. Tot de volgende keer Harry!

 2. Monique ;-) schreef:

  Moeder van 2 kids, 44 jaar en niet het strakke lichaam meer van iemand van 20..Harry bedankt voor je liefde en respectvolle massage gisteren. Het gevoel van VROUW-zijn is weer ontwaakt. Wellicht tot een volgende keer.

  Lieve groet,
  Monique 😉

 3. Peter schreef:

  Hoi Harry.

  Met dank aan Cora. Na haar verhaal gelezen te hebben wil ik als man ook graag mijn reactie kwijt. Ik wil graag reageren op Cora’s opmerking “Iedere vrouw zou eens een Tantrische massage moeten ondergaan”. “Moeten ondergaan” zou ik vervangen door “beleven”! En de woorden “iedere vrouw” zou ik graag vervangen door “iedere vrouw en man”.
  Ik wist zo zeker dat ik 100% hetero ben. Dat ik nooit ‘geraakt’ zou worden door een intieme massage die door een man wordt gegeven. Maar Harry lukte het om mijn werkelijke verlangens te voelen. Die voorbij gaan aan de gevoelens die onze omgeving ons oplegt. Na de behandeling heb ik wat dagen nodig gehad om mezelf te accepteren. Wat is er veel in mij veranderd! En dat heeft mij zoveel ruimte gegeven om mijzelf te zijn!

  Durf jezelf te ontdekken!

  Peter.

 4. Cora schreef:

  Lieve Harry.

  Het heeft heel lang geduurd voordat ik een afspraak met je durfde te maken voor een Tantrische massage. Al die vooroordelen! Doch zodra ik de afspraak gemaakt had voelde ik al dat er iets in mij veranderde! Tijdens de behandeling zelf voelde ik alle blokkades gewoon verdampen! Ik leerde gevoelens in mezelf ontdekken die ik nooit eerder had gevoeld. En ik in plaats dat ik er iets voor moest doen, ging het gewoon vanzelf! Ik hoefde alleen maar te genieten! En daarmee werd zoveel opgelost!
  Ik kan iedere vrouw aanraden om eens een Tantrische massage te ondergaan. Het is een overwinning op jezelf. Zie het als een glijbaan. Zodra je bent begonnen gaat het vanzelf. En het nog leuk ook!

  Dankjewel Harry!

  Liefs,
  Cora

 5. Hans en Ellie schreef:

  Wij mochten afgelopen zaterdagavond ervaren en beleven hoe een Tantra-massage is. We werden warm ontvangen door Harry en Anneke, en na even gekletst te hebben, mochten wij in hun gezellige en warm ingerichte massage kamer binnen treden. Na de korte inwijdingsceremonie mocht eerst Hans gemasseerd worden en daarna ik. Wij hebben beide de Tantra massage als erg prettig, ontspannend en licht erotisch ervaren. Na afloop nog even een drankje gedronken en we weten zeker, dat dit niet onze laatste keer was. Lieve groet van ons

 6. Alie schreef:

  Verscheidene keren heb ik nu een tantrische massage gehad bij Harry. Daardoor heb ik ervaren/geleerd, dat al mijn gevoelens er mogen zijn,dat ik mag genieten van mijn eigen lichaam. Harry respecteert mijn grenzen. Door de massage raak ik geheel ontspannen en wordt mijn hoofd heerlijk leeg. Het is echt even in de zevende hemel zijn. Dankjewel, Harry, voor deze heerlijke massages en ik zal nog heel vaak bij jou komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *