Workshops

AANRAKEN EN AANGERAAKT WORDEN

Meer en meer worden onze contacten vluchtiger en oppervlakkiger. Durf jij iemand in de ogen te kijken wanneer je hem of haar begroet. Kan jij iemand vanuit je hart omhelzen? Wanneer heb jij echt met iemand geknuffeld?

In deze workshop ga ik er niet zozeer op in HOE je iemand kunt aanraken, maar DAT je iemand kunt aanraken en WAT dat mag doen voor jou en diegene die jij aanraakt. We gaan dieper in op het naar elkaar kijken, het naar elkaar luisteren en het voelen van elkaar. Hierbij maken we gebruik van verschillende meditatie-technieken, ademshalings- en aanrakingsoefeningen.

De workshop is gebaseerd op de ideeën van Osho. Tijdens de workshop zullen we gekleed zijn in een Lungi (omslagdoek).

GRENZEN VERKENNEN VOOR STELLEN

Voel je de wens om meer uit de relatie met je partner te halen dan je tot nu toe deed? Weet je dat je wensen hebt die je nog niet onder woorden kan brengen, of niet durft te uiten? Dan is deze workshop de juiste keuze om te onderzoeken waar jullie mogelijkheden liggen om meer uit jullie relatie te halen. Deze workshop wordt volledig afgestemd op jullie eigen doelstellingen en wensen. Thea en ik kunnen deze workshop geven in onze praktijk, maar ook in jullie eigen omgeving.

HEET, HETER, HEETST

De combinatie van Sauna en zelfonderzoek. Naast de ontspannen sfeer van sauna gebruiken we Tantra technieken om uit ons hoofd te gaan en dichter bij onze werkelijke gevoelens te kunnen komen. Tijd voor herkenning en erkenning. Een avond waarin je naast je fysieke gevoelens ook over je emotionele gevoelens kan praten. In een kleine groep genieten we van sauna en is er ruimte voor open gesprekken en meditatie. Ondertussen laat jij jezelf verwennen met een hapje, drankje en een massage.

Algemeen

De workshops worden door mij gegeven aan individuele stellen. Ze beginnen om 13:00 uur en gaan door tot ongeveer 18:00. De prijs is 120,00 € per stel.

Bel of mail voor verdere informatie of om een afspraak te maken.