Cursus pagina

Cursus pagina

 

Holistic Pulsing Basis Cursus

De Holistic Pulsing trainingen worden gegeven zoals gedefinieerd door “Holistic Pulsing Trainingen” (Zie:holisticpulsingnetwerk.nl )

 

Voorlopig zal alleen de Basis cursus (HP-1) in Overijssel gegeven worden. De volgende modules kunnen bij Yvonne Raaijmakers en/of Hanneke de Vries gevolgd worden. Bij voldoende belangstelling zal ook HP-2 in Overijssel gegeven worden.

Individuele massage trainingen voor (echt)-paren.

Deze trainingen van 1 tot meerdere avonden kunnen zowel in mijn praktijk als bij u thuis gegeven worden. Samen met jullie stel ik cursus diepte en cursus tempo vast, zodat je precies dat gaat leren waar je belangstelling naar uit gaat. Een verrijking voor iedere relatie, een begin van een nieuwe uitdaging.

Massage trainingen voor 2 of 4 personen.

Een bijna individuele cursus. Heel intensief, en daardoor ook heel effectief. In 3 dagen of 5 middagen en/of avonden leer je een verantwoorde massage te geven.

Massage trainingen voor groepen.

In een grotere groep heb je veel kans uit te wisselen met medecursisten met verschillende uitgangspunten, wensen en inzichten. Je leert met elkaar, maar ook van elkaar. In een groep van 6 tot 10 personen leer je in 6 avonden hoe je iemand met behulp van massage prima kunt laten ‘ontstressen’.

Aanraken voor zorgverleners.

Wil jij als medewerker binnen de zorgverlening net dat kleine beetje extra kunnen geven aan je cliënten? Wilt u als thuiszorg organisatie net iets meer kunnen geven dan uw collega zorgverleners? Leer dan het verschil tussen doen en zijn. In dezelfde tijd, en met minder inspanning kan je echt met iemand samen zijn. In deze training wordt veel aandacht besteed om vanuit je hart aan te raken. En dat natuurlijk zonder jezelf daarin te verliezen.

Mail of bel me voor verdere details.