Omschrijving

Mijn naam is Harry Wieldraaijer.

In 2002 ben ik begonnen met Reiki-1. (zie: http://www.reikicursus.nl). Ondertussen ben ik ingewijd in de eerste, tweede en derde graad. Daarnaast ben ik ingewijd in de tweede graad van “Golden Age” Reiki, ook wel “Tera Mai Reiki” genoemd. Verder heb ik nog aanvullende technieken van verschillende andere Reiki meesters geleerd.

Mijn primaire massage vaardigheden heb ik geleerd van Ton Zijp en Marieke van Andel vanuit de principes van de intuïtieve massage (zie: http://www.i-massage.nl). Daarnaast heb ik veel massagecursussen gevolgd bij José Bloemen en Helmy Helmink. Deze massagetechniek is gebaseerd op Rebalancing. (Zie: http://www.helmyhelmink.nl en http://www.rebalancingjosebloemen.nl)

Mijn Holistic Pulsing opleiding heb ik gedaan bij Holistic Pulsing Trainingen. Sinds 2006 ben ik gediplomeerd pulser. (Zie: http://HolisticPulsingNetwerk.nl ).

Tantrische massage technieken heb ik geleerd van Martin en Betty van TantraMeeting in Twello. Hun website is inmiddels verdwenen.

Ik heb een basisopleiding voor Cranio-Sacraal therapeut gevolgd bij de Osho Multiversity Amsterdam. (Zie: http://www.craniosacral.be/ ).

In het seizoen 2008/2009 heb ik de Tantra jaartraining gevolgd bij Jan den Boer en ook hiervan het certificaat behaald. Verdere informatie over het werk van Jan den Boer kan je vinden op: (Zie: http://www.tantratraining.nl/ )

In 2010 heb ik de 4 daagse workshop “BodyMind, karakterstructuren herkennen en er mee werken” gedaan in België bij Inpulsing in Bornem. (Zie: http://www.inpulsing.be).

In 2011 heb ik een cursus Thaise massage gevolgd in Thailand. Om precies te zijn in Chiang Mai, bij Amnat Khunchamnan. (Zie: “Website van Amnat Khunchamnan”).

In 2011 heb ik mijn certificaat gehaald van de masterclass van Amrita, “The secrets of female Sexuality”. (Zie: “Deze (Engeltalige) website”).

Om mijn massage kennis uit te breiden en te verdiepen reis ik jaarlijks naar Azië om daar massages te ondergaan en in de leer te gaan bij oosterse specialisten. Op deze manier doe ik mijn kennis direct bij de bron op, en leer ik technieken die in Nederland nog nauwelijks bekend zijn. Zo heb ik bijzondere technieken mogen leren in Thailand, Japan en Indonesië.

In 2011/2012 ben ik weer op studiereis geweest in Indonesië. Graag neem ik je mee in een massage waarbij je de impressies van deze ervaring kunt voelen.

In 2012/2013 was ik een maand naar India voor bijscholing. In India heb ik me verder kunnen verdiepen in een aantal Tantra en meditatie technieken. Verder heb ik daar veel Tantra sessies ondergaan om direct aan de bron te beleven zoals het daar onderwezen wordt. Natuurlijk nemen we deze ervaringen mee in de sessies die we geven!

Eind 2013 was ik 5 weken in Thailand, Birma, Laos en Cambodja. Hier heb ik me vooral bezig gehouden om die massage technieken te leren die hier van moeder op dochter doorgegeven worden. Contacten gelegd met en vertrouwen gewonnen van de plaatselijke bevolking om mij in te wijden in de finesses van de oorspronkelijke technieken. Ik pas deze technieken nu al toe in mijn massages en de cliënten zijn heel erg enthousiast! Deze technieken helpen je om alles los te laten wat niet van belang is. Natuurlijk geef ik deze technieken ook door in onze vervolgtrainingen. Maak snel een afspraak om het zelf te ondergaan!