Wie is Thea?

Mijn naam is Thea. Mijn lijfspreuk is: Geniet jezelf, geniet het leven.

Sinds 2014 geef ik Tantra sessies bij Golden Wheels. Dat doe ik zowel aan vrouwen als mannen. En samen met Harry geef ik jou ook graag een 4-handen massage.

Waarom geef ik Tantrische massage? Het heeft mijzelf heel veel gebracht. Ik heb er door geleerd om te kunnen genieten van mijn lichaam, waardoor ik mag zijn wie ik ben. Het leven wordt daardoor veel aangenamer en wil geleefd worden. Het maakt dat ik beter bij mezelf kan blijven, beter in mijn gevoel ben gekomen en dat ik mag zijn zoals ik ben. Ik heb ook geleerd mijn grenzen aan te geven, omdat ik nu kan voelen wat goed voor me is.

IMG_2747

Graag wil ik andere vrouwen leren hoe ze ook van hun eigen lichaam kunnen genieten. Waarbij het ontzettend belangrijk is om daarin bij jezelf te kunnen blijven, zodat jij jezelf niet weggeeft. Maar waarbij ik je ook kan leren dat jezelf krijgt wat je graag wilt hebben.
En ook vind ik het heerlijk om mannen een Tantrische ervaring te laten beleven. Daarin vind ik het belangrijk dat mannen kunnen ontvangen. Hoe beter ze kunnen ontvangen, hoe beter dat ik kan geven.

Samen met Harry geef ik ook workshops aan stellen die hun (sexuele) relatie willen verdiepen. Een aanrader voor stellen die het beste uit zichzelf willen halen!

Afspraken kan je maken door te bellen met één van onze nummers of per mail naar thea@be-leeftantra.nl  In verband met het grote aantal aanmeldingen is vroegtijdig boeken aan te raden.