Reacties

Lees hier reacties van cliënten en deelnemers van cursussen en workshops, en/of plaats uw eigen ervaring.

Aantal bezoekers sinds 13 mei 2014:    38646

Aantal bezoekers momenteel:                0

11 reacties op Reacties

 1. Gerrit schreef:

  Thea met Gerrit nog hartelijk bedankt voor de heerlijke tantra massage dondermiddag 8-6-2017 super vooral het laatste gedeelte. Bel je wel binnenkort voor een nieuwe afspraak.Doei

 2. Jan schreef:

  Hallo Thea.
  Hartelijk dank voor de fijne massage.
  Ik heb ervan genoten.
  Voor mij was deze massage een nieuwe ervaring.
  In het verleden wel eens bij een schoonheidssalon geweest voor een massage.
  Maar bij jou voel ik mij prettig.
  Dit is totaal anders.
  Voor herhaling vatbaar.
  Ik kom zeker nog een keer terug.
  Lieve Thea,voor later alvast fijne feestdagen toegewenst+een goed begin van 2017.
  Voor een nieuwe afspraak,stuur ik jou een mail.
  Dat is praktisch.
  Hartelijke groeten voor jou.
  Jan.

 3. Gerard schreef:

  Hallo Thea
  Zoals ik het al heb uitgesproken is me iets bijzonders overkomen. Vooral de manier waarop en de respectvolle wijze waarop jij een tantrische massage geeft is alsof je in een zevende hemel komt en bent. Een aanrader voor veel mensen klinkt te soft. Iedereen zou dit moeten beleven , zowel mannen als vrouwen. Dank je wel voor deze geweldige massage

 4. Willem schreef:

  Thea bedankt voor de fantastische massage
  Jij bracht mij in extase
  Alles mocht als het goed voelde
  Je bent een topper

 5. Pieter schreef:

  Thea,

  Het leven is verrukkelijk. Dank je voor dinsdag en tot heel gauw.

 6. pieter schreef:

  Thea,
  Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische tantra massage die ik vandaag van jou mocht krijgen. Het was erg intens en voelde erg goed.
  Ik voelde me erg ontspannen en je nam ruim de tijd om de rust in te laten dalen. Alles is goed vertelde je mij en zo voelde dat ook.

  Namaste,
  Pieter

 7. Monique ;-) schreef:

  Moeder van 2 kids, 44 jaar en niet het strakke lichaam meer van iemand van 20..Harry bedankt voor je liefde en respectvolle massage gisteren. Het gevoel van VROUW-zijn is weer ontwaakt. Wellicht tot een volgende keer.

  Lieve groet,
  Monique 😉

 8. Peter schreef:

  Hoi Harry.

  Met dank aan Cora. Na haar verhaal gelezen te hebben wil ik als man ook graag mijn reactie kwijt. Ik wil graag reageren op Cora’s opmerking “Iedere vrouw zou eens een Tantrische massage moeten ondergaan”. “Moeten ondergaan” zou ik vervangen door “beleven”! En de woorden “iedere vrouw” zou ik graag vervangen door “iedere vrouw en man”.
  Ik wist zo zeker dat ik 100% hetero ben. Dat ik nooit ‘geraakt’ zou worden door een intieme massage die door een man wordt gegeven. Maar Harry lukte het om mijn werkelijke verlangens te voelen. Die voorbij gaan aan de gevoelens die onze omgeving ons oplegt. Na de behandeling heb ik wat dagen nodig gehad om mezelf te accepteren. Wat is er veel in mij veranderd! En dat heeft mij zoveel ruimte gegeven om mijzelf te zijn!

  Durf jezelf te ontdekken!

  Peter.

 9. Cora schreef:

  Lieve Harry.

  Het heeft heel lang geduurd voordat ik een afspraak met je durfde te maken voor een Tantrische massage. Al die vooroordelen! Doch zodra ik de afspraak gemaakt had voelde ik al dat er iets in mij veranderde! Tijdens de behandeling zelf voelde ik alle blokkades gewoon verdampen! Ik leerde gevoelens in mezelf ontdekken die ik nooit eerder had gevoeld. En ik in plaats dat ik er iets voor moest doen, ging het gewoon vanzelf! Ik hoefde alleen maar te genieten! En daarmee werd zoveel opgelost!
  Ik kan iedere vrouw aanraden om eens een Tantrische massage te ondergaan. Het is een overwinning op jezelf. Zie het als een glijbaan. Zodra je bent begonnen gaat het vanzelf. En het nog leuk ook!

  Dankjewel Harry!

  Liefs,
  Cora

 10. Hans en Ellie schreef:

  Wij mochten afgelopen zaterdagavond ervaren en beleven hoe een Tantra-massage is. We werden warm ontvangen door Harry en Anneke, en na even gekletst te hebben, mochten wij in hun gezellige en warm ingerichte massage kamer binnen treden. Na de korte inwijdingsceremonie mocht eerst Hans gemasseerd worden en daarna ik. Wij hebben beide de Tantra massage als erg prettig, ontspannend en licht erotisch ervaren. Na afloop nog even een drankje gedronken en we weten zeker, dat dit niet onze laatste keer was. Lieve groet van ons

 11. Alie schreef:

  Verscheidene keren heb ik nu een tantrische massage gehad bij Harry. Daardoor heb ik ervaren/geleerd, dat al mijn gevoelens er mogen zijn,dat ik mag genieten van mijn eigen lichaam. Harry respecteert mijn grenzen. Door de massage raak ik geheel ontspannen en wordt mijn hoofd heerlijk leeg. Het is echt even in de zevende hemel zijn. Dankjewel, Harry, voor deze heerlijke massages en ik zal nog heel vaak bij jou komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *